Review Foto op Hout (aanvulling)

Niet lang nadat ik mijn review over de foto op hout had geschreven nam de leverancier contact met mij op. In ons gesprek bleek dat het effect dat ik op voorhand voor ogen had beter tot zijn recht zou komen op een white wash versie. Dezelfde foto werd korte tijd later (kosteloos!) geleverd, op whitewash. En ik moet zeggen dat dit een prachtig resultaat geeft. Ook was in plaats van drie verticale banen hout, nu gekozen voor 2 horizontale banen. In deze foto gaf dit veel meer rust. Het blijft natuurlijk hout, een natuurproduct. Dus je ziet wel iets van een nerf en een knoest, maar beslist niet storend. Ook de achtergrond, die in de mist vervaagt, wordt mooi weergegeven. Ophangen gaat geen probleem opleveren. Montagemateriaal daarvoor werd meegeleverd. Al met al kan ik zeggen dat dit een mooi product is, dat zeker toepassingsmogelijkheden kent!

Geverifieerd door ExactMetrics