Over mij

Paul Kampman Fotografie: Professionele fotograaf voor zakelijke en particuliere opdrachten

Mijn naam is Paul Kampman en ik ben een professionele fotograaf gevestigd in Rotterdam. Ik werk voor zowel Corporate, MKB, zakelijke als ook particuliere opdrachtgevers in heel Nederland.

KVK Rotterdam 54531942
BTW NL 001561701B64

Zakelijke fotografie

Als zakelijk fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van profielfoto’s, portretten, bedrijfsreportages en evenementenfotografie. Ik help je om een professionele uitstraling te creëren voor je bedrijf of organisatie of voor je personal branding.

Portretten zijn onmisbaar voor je website, LinkedIn-profiel, social media, smoelenboek, teampagina en andere communicatiemiddelen. Ik maak portretten die je persoonlijkheid en karakter weerspiegelen.

Bedrijfsreportages zijn een geweldige manier om je bedrijf te laten zien aan de buitenwereld. Ik fotografeer je werknemers, producten of diensten in hun natuurlijke omgeving.

Evenementenfotografie is een perfecte manier om je evenement vast te leggen voor de eeuwigheid. Ik fotografeer je evenement van begin tot eind, zodat je niets mist.

Mijn werkwijze

Ik werk altijd samen met mijn opdrachtgevers om de perfecte foto’s te maken. We bespreken vooraf de wensen en ideeën, zodat ik de foto’s kan maken die je zoekt.

Ik ben een perfectionist en ik werk totdat ik tevreden ben met het resultaat. Ik lever de foto’s met WeTransfer in hoge resolutie af, zodat je ze kunt gebruiken voor elk doel.

Mijn specialiteiten

  • Zakelijke fotografie
    • Portretten en profielfoto’s
    • Bedrijfsreportages
    • Evenementenfotografie
  • Particuliere fotografie
    • Portretten

Op alle rechtsbetrekkingen van Paul Kampman zijn de Algemene Voorwaarden van de DuPho van toepassing. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2024 ©Paul Kampman All rights reserved.

Geverifieerd door MonsterInsights