Werkwijze

Zakelijke profielfoto laten maken

Social Media is niet meer weg te denken in de digitale wereld van vandaag de dag. LinkedIn, Facebook, Instagram, X, Pinterest, TikTok, Tinder, bedrijfswebsites en intranet; allemaal (zakelijke) netwerksites waar je jezelf en je bedrijf op een mooie manier kunt profileren. En op je CV natuurlijk als je solliciteert naar een nieuwe baan.

Ik help je graag aan een professionele (zakelijke) profielfoto. Een goede profielfoto is essentieel voor je online presentatie. Het is het eerste dat mensen van je zien, dus het is belangrijk dat het een goede indruk maakt.

Al 13 jaar ben ik gespecialiseerd in het maken van zakelijke profielfoto’s. Ik weet hoe je een foto kunt maken die je persoonlijkheid en professionaliteit weerspiegelt. Ik werk samen met jou om de perfecte foto te maken, die past bij je doelgroep en je wensen.

Mijn werkwijze:

  • We maken kennis tijdens een kop koffie of thee en ik leer je dan een beetje kennen. Vervolgens bespreken we je wensen en ideeën.
  • Ik maak een aantal (test)foto’s, zodat we de juiste pose en sfeer kunnen vinden. Omdat ik direct naar de laptop fotografeer kunnen we al meteen zien hoe je er op staat. Ik coach je verder op basis van wat we zien.
  • Na afloop van de shoot bekijken we samen de resultaten en maken dan een keuze. Vervolgens bewerk ik deze keuzes.
  • Ik lever de foto’s in (hoge) resolutie af met WeTransfer, zodat je ze kunt gebruiken voor elk doel.

Waarom kiezen voor mij?

Ik ben een professionele fotograaf met jarenlange ervaring.

Ik zet jou in je kracht en zorg dat je er ontspannen en zelfverzekerd op staat.

Ik ben perfectionistisch, let op details en ik werk totdat we tevreden zijn met het resultaat.

Mocht je toch na de sessie meer profielfoto’s bewerkt willen hebben, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt deze foto’s altijd extra bijbestellen:

  • – De prijs van een extra foto is € 29,95 per stuk excl BTW
Geverifieerd door MonsterInsights