Ontmoeting met Esther Prent: Wethouder met ambitie voor Steenbergen

Een opdracht van de Gemeente Steenbergen bracht me in contact met Esther Prent, wethouder en eerste loco-burgemeester. De passie en bevlogenheid van Esther voor haar werk en haar ambities voor de toekomst van Steenbergen maakten indruk.

Gewoon Lokaal Steenbergen: verbinding en samenwerking centraal

Esther is lid van Gewoon Lokaal Steenbergen, een partij die zich met hart en ziel inzet voor de lokale gemeenschap. Verbinding en samenwerking zijn sleutelwoorden in haar visie. “Ik wil graag verbindingen creëren tussen inwoners, verenigingen, ondernemers, de gemeente én buurgemeenten,” vertelde ze tijdens ons gesprek. “Persoonlijke contacten zijn belangrijk, evenals het samen zien van kansen. De gemeente kan thema’s laten samenkomen en initiatieven vanuit de gemeenschap ondersteunen.”

Een unieke blik op Steenbergen

De fotoshoot vond plaats op diverse locaties in Steenbergen die een rode draad vormen door Esthers leven in de stad. Van haar favoriete park tot het gemeentehuis, elke plek vertelt een eigen verhaal. De foto’s stralen Esthers trots op Steenbergen en haar vastberadenheid om de stad nog mooier en leefbaarder te maken uit.

Menselijkheid in beeld

Als fotograaf streef ik ernaar om de persoonlijkheid van mijn subjects centraal te stellen. Het was dan ook een genoegen om Esther op beeld te mogen zetten.

Leave A Reply

Geverifieerd door MonsterInsights