Zakelijke Profielfoto Menzo de Muinck Keizer

Profielfoto Menzo de Muinck Keizer: onderscheidend op LinkedIn

Haarlem, 6 december 2016 – Onlangs had ik de eer om de nieuwe zakelijke profielfoto voor LinkedIn te maken van Menzo de Muinck Keizer, Managing Partner / Global Talent Mobility expert bij Baker Boucher.

Baker Boucher helpt CIO’s en IT Service Providers om mondiaal te werken vanuit expertise op het gebied van resourcing, offshoring, nearshoring en outsourcing. Daarnaast verzorgt Baker Boucher onder meer het executive recruitment voor interim en vaste IT of IT gerelateerde senior rollen.

Uitdaging:

De foto’s werden gemaakt in Haarlem op een onbekende zakelijke locatie in december, wanneer het al vroeg donker wordt. De beschikbare middelen waren beperkt tot een reportageflitser.

Oplossing:

Door de juiste flitstechniek toe te passen, kon ik het omgevingslicht me laten spelen en met HiSpeed Sync een mooie achtergrondonscherpte creëren. Dit zorgt voor een dynamische foto met een aangename uitstraling.

Resultaat:

Een onderscheidende zakelijke profielfoto die Menzo’s professionaliteit en expertise uitstraalt en hem helpt om op te vallen op LinkedIn.

Profielfoto Menzo de Muinck Keizer

Geverifieerd door MonsterInsights